Перейти до вмісту
Головна » Солянка по-грузинськи

Солянка по-грузинськи

    Солянка по-грузинськи

    Рецепт “Солянка по-грузинськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Яловичина 1,1 кг
    – Помідори 1 кг
    – Мариновані огірки 350 гр
    – Цибуля 400 гр
    – Аджика 2 ст.л.
    – Томатна паста 2 ст.л.
    – Часник 4 зубки
    – Топлена олія 50 гр
    – Зелень
    – Чорний перець
    – Сіль

    Покроковий процес приготування солянки по-грузинськи
    Солянка по-грузинськи1

    Крок 1

    Нарізаємо м’ясо невеликими шматочками. Ставимо на вогонь сковороду і кладемо топлену олію (можна використовувати олію). Коли олія нагріється, зменшуємо вогонь нижче середнього та відправляємо в сковороду м’ясо. Перемішуємо, накриваємо кришкою і готуємо доки не випарується весь сік. Приблизно 40 хвилин.

    Солянка по-грузинськи2

    Крок 2

    Нарізаємо цибулю і відправляємо у сковороду. Перемішуємо та накриваємо кришкою. Готуємо на маленькому вогні поки цибуля не стане прозорою.

    Солянка по-грузинськи3

    Крок 3

    У сковороду додаємо томатну пасту та аджику. Перемішуємо та смажимо 5 хвилин. Подрібнюємо консервовані томати в блендері та додаємо в сковороду. Накриваємо кришкою та готуємо 10 хвилин.

    Солянка по-грузинськи4

    Крок 4

    Нарізаємо огірки мариновані соломкою і відправляємо в сковороду. Накриваємо кришкою та готуємо на слабкому вогні 10 хвилин.

    Солянка по-грузинськи5

    Крок 5

    Дрібно нарізаємо часник і відправляємо у сковороду. Додаємо трохи чорного перцю. Пробуємо на сіль та гостроту. Нарізаємо зелень і відправляємо у солянку. Перемішуємо, накриваємо кришкою і даємо настоятися 10 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як готується Солянка по-грузинськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *