Перейти до вмісту
Головна » Сьомга з броколі

Сьомга з броколі

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Сьомга з броколі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 700 г філе сьомги
    ❯ 4 ст. л. оливкової олії
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ 1/3 ч. л. сушеної материнки
    ❯ 200 г замороженої броколі
    ❯ 150 г сиру з блакитною пліснявою
    ❯ 200 мл вершків 30% жирності
    ❯ 4 пір’їна зеленої цибулі
    ❯ сіль
    ❯ мелений білий перець

    Покроковий процес приготування сьомги з броколі
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Філе сьомги вимити, обсушити та розрізати на 4 шматки. Полити оливковою олією, збризкати соком лимона і посипати сушеною материнкою. Залишити на 15 хв.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Заморожену броколі опустити в киплячу підсолену воду і варити 3 хв після повторного закипання. Потім відкинути на друшляк і дати воді стекти.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Філе сьомги викласти у форму, між шматками розкласти броколі та запікати, прикривши форму фольгою протягом 10 хв.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 4

    Сир із блакитною пліснявою розфарбувати або нарізати дрібними кубиками. Форму з рибою та броколі дістати з духовки, фольгу обережно видалити.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 5

    Рибу з броколі посипати розкришеним сиром, трохи посолити, поперчити до смаку і залити теплими вершками. Поставити в духовку та запікати 5–7 хв.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 6

    Зелену цибулю вимити, добре обсушити паперовим рушником і крупно нарізати. Посипати їм запечену рибу з броколі та подати на стіл.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сьомга з броколі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *