Рецепт “Спагеті з креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 6 ПОРЦІЙ
❯ 400 г спагетті
❯ 300 г свіжозаморожених варених креветок
❯ 2 помідори
❯ 100 г консервованої кукурудзи
❯ 1 ст. л. рубаного базиліка
❯ 4 ст. л. оливкової олії
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування спагеті
Крок 1
У каструлі в достатній кількості киплячої підсоленої води варити спагетті 8-10 хв. Відкинути спагеті на друшляк, промити холодною водою і дати їй стекти.
Крок 2
Креветки розморозити та очистити. Помідори вимити, на кожному зробити хрестоподібний надріз, занурити підготовлені плоди у киплячу воду на 30 с та очистити від шкірки. Очищені помідори крупно нарізати.
Крок 3
На сковороді на гарячій олії обсмажувати креветки 3 хв, постійно перемішуючи.
Крок 4
Додати помідори, посолити, поперчити, готувати 5 хв і зняти з вогню. Підмішати консервовану кукурудзу та базилік.
Крок 5
Викласти на сковороду спагеті, швидко перемішати та зняти з вогню. Готові спагеті розкласти по порційним тарілкам. У кожну додати соус із помідорами та креветками. За бажанням прикрасити базиліком.