Перейти до вмісту
Головна » Спагеті з м’ясом кролика

Спагеті з м’ясом кролика

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Спагеті з м’ясом кролика” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 600 ккал, 28 г білків,
    17 г жирів, 80 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г м’яса кролика
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 300 г помідорів чері
    ❯ 400 г спагеті
    ❯ сіль
    ❯ 4 ст. л. вершкового масла
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ сік та терта цедра 1/2 лимона
    ❯ 100 г молодого бадилля буряків

    Покроковий процес приготування спагеті з м’ясом

    Крок 1

    М’ясо вимити, добре обсушити паперовим рушником і нарізати кубиками зі стороною бл. 2 см. Часник очистити та нарізати тонкими пластинами. Помідори чері вимити та нарізати половинками.

    Крок 2

    Спагеті відварити у достатній кількості киплячої підсоленої води, як описано на пакуванні.

    Крок 3

    У глибокій сковороді розтопити олію. Кубики м’яса посолити, поперчити та обсмажувати у маслі на сильному вогні 4 хв. Зменшити вогонь, додати часник, помідори та готувати, помішуючи, 3 хв. Спагеті відкинути на друшляк. До м’яса з овочами додати сік і цедру лимона, спагеті та 2 стіл. ложки води, у якій вони варилися. Страву посолити та поперчити до смаку, розкласти по глибоких тарілках, посипати листям буряків та подати гарячим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Спагеті з м’ясом кролика. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *