Рецепт “Стегенця в медовій глазурі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 320 ккал, 36 г білків,
10 г жирів, 24 г вуглеводів
Інгредієнти
На 2 порції:
❯ 1 яйце
❯ 1/3 склянки кефіру
❯ 1/3 розтопленого вершкового масла
❯ 1/2 склянки газованої води
❯ 1/2 склянки + 1 ст. л. борошна
❯ 1 ст. л. цукру
❯ 1 ч. л. соди
❯ дрібка солі
❯ по 150 г сиру та вареної шинки
Покроковий процес приготування стегон в медовій глазурі
Крок 1
Для маринаду соєвий соус змішати у каструлі з медом та оцтом. При постійному помішуванні нагрівати суміш на слабкому вогні, не доводячи до кипіння, до отримання однорідної консистенції. Зняти з вогню, остудити. Часник очистити, подрібнити та разом із меленою паприкою додати в маринад. Курячі стегенця вимити, покласти в миску і залити маринадом. Забрати в холодильник на 4 год.
Крок 2
Нагріти духовку до 180 °. Стегенця викласти в глибоку форму для запікання або лист з високими бортами та запікати бл. 35–40 хв до рум’яної скоринки, кожні 10 хв перевертаючи та змащуючи маринадом.
Крок 3
Посипати курку насінням кунжуту. Кісточку на гомілки обернути шматочком алюмінієвої фольги, щоб було зручно
тримати ніжку в руці. Подати на листя салату айсберг