Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Стейки з пекінської капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– 250-300 г пекінської капусти
– 1 яйце
– 50 мл води
– 20 г борошна
– сіль на смак
– 0,5 ч.л. суміші прянощів
– 1 ч. л. оливкової рафінованої олії
Процес приготування стейків з капусти
Крок 1
Яйце посолити, влити воду, збити вилкою. Додати борошно та кохані прянощі. Перемішати.
Крок 2
Сковороду розігріти. Вилити олію. Капусту нарізати шайбами приблизно 1 см товщиною. Занурити «стейки» в кляр з двох боків. Викласти на сковороду.
Крок 3
Обсмажити на невеликому вогні по 5 хвилин із кожного боку. Якщо не любите хрустку капусту, можна додати трохи води та тушити ще 5 хвилин.