Рецепт “Суккоташ із рубаним м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Суккоташ – страва американської кухні, що виготовляється з кукурудзи та квасолі або інших бобових.
6 ПОРЦІЙ, 40 ХВИЛИН
Інгредієнти
❯ 300 г консервованої квасолі
❯ 200 г свіжомороженої стручкової квасолі
❯ 250 г консервованої кукурудзи
❯ 200 г рубаної яловичини
❯ 1 цибулина
❯ 3 зубки часнику
❯ 1 стручок солодкого перцю
❯ 120 мл курячого бульйону
❯ 4 скибочки бекону
❯ 2 скибочки черствого хліба
❯ 80 г тертого сиру
❯ 80 г рослинної олії
❯ копчена паприка
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування суккоташу
Крок 1
Хліб стовкти в дрібну крихту і перемішати із сиром. Бекон викласти на лист, підсушити в духовці до хрускоту і дрібно порубати.
Крок 2
Стручкову квасолю бланшувати в киплячій підсоленій воді 5 хв, відкинути на друшляк і нарізати.
Крок 3
Цибулину та часник очистити та порубати. Солодкий перець нарізати кубиками. Цибулину обсмажувати у сотейнику
на олії до прозорості.
Крок 4
Покласти часник, м’ясо, перець і готувати, помішуючи до розсипчастості м’яса. Додати обидва види квасолі,
кукурудзу, горошок, влити бульйон, довести до кипіння та готувати на сильному вогні 5 хв. Посолити, поперчити та приправити паприкою.
Крок 5
Температуру духовки збільшити до 210 °. Масу із сотейника перекласти у форму для запікання, посипати хлібною крихтою з сиром та беконом та запікати 10–15 хв. Подати із рисом.