Перейти до вмісту
Головна » Суккоташ із рубаним м’ясом

Суккоташ із рубаним м’ясом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Суккоташ із рубаним м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Суккоташ – страва американської кухні, що виготовляється з кукурудзи та квасолі або інших бобових.

    6 ПОРЦІЙ, 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 300 г консервованої квасолі
    ❯ 200 г свіжомороженої стручкової квасолі
    ❯ 250 г консервованої кукурудзи
    ❯ 200 г рубаної яловичини
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 3 зубки часнику
    ❯ 1 стручок солодкого перцю
    ❯ 120 мл курячого бульйону
    ❯ 4 скибочки бекону
    ❯ 2 скибочки черствого хліба
    ❯ 80 г тертого сиру
    ❯ 80 г рослинної олії
    ❯ копчена паприка
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування суккоташу

    Крок 1

    Хліб стовкти в дрібну крихту і перемішати із сиром. Бекон викласти на лист, підсушити в духовці до хрускоту і дрібно порубати.

    Крок 2

    Стручкову квасолю бланшувати в киплячій підсоленій воді 5 хв, відкинути на друшляк і нарізати.

    Крок 3

    Цибулину та часник очистити та порубати. Солодкий перець нарізати кубиками. Цибулину обсмажувати у сотейнику
    на олії до прозорості.

    Крок 4

    Покласти часник, м’ясо, перець і готувати, помішуючи до розсипчастості м’яса. Додати обидва види квасолі,
    кукурудзу, горошок, влити бульйон, довести до кипіння та готувати на сильному вогні 5 хв. Посолити, поперчити та приправити паприкою.

    Крок 5

    Температуру духовки збільшити до 210 °. Масу із сотейника перекласти у форму для запікання, посипати хлібною крихтою з сиром та беконом та запікати 10–15 хв. Подати із рисом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суккоташ із рубаним м’ясом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *