Перейти до вмісту
Головна » Суп із домашньою локшиною

Суп із домашньою локшиною

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Суп із домашньою локшиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 210 ккал, 15 г білків,
    7 г жирів, 22 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 корінь петрушки
    ❯ 1/2 бульби селери
    ❯ 1 ч. л. рослинної олії
    ❯ 1200 мл м’ясного бульйону
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 200 г вареної яловичини
    ❯ 70 г борошна
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1/2 ст. л. води
    ❯ рубана зелень

    Покроковий процес приготування супа із домашньою локшиною

    Крок 1

    Овочі вимити, очистити, натерти на великій тертці та обсмажити в сотейнику на олії. Влити бульйон, посолити, поперчити та варити 15–20 хв.

    Крок 2

    М’ясо нарізати шматочками. З борошна, яйця, води та щіпки солі замісити круте тісто, нарізати його товстим
    локшиною і викласти в киплячий бульйон з овочами. Додати м’ясо та варити суп ще 4–5 хв. Суп подати, посипавши зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із домашньою локшиною. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *