Рецепт “Суп із домашньою локшиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 210 ккал, 15 г білків,
7 г жирів, 22 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 морква
❯ 1 корінь петрушки
❯ 1/2 бульби селери
❯ 1 ч. л. рослинної олії
❯ 1200 мл м’ясного бульйону
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 200 г вареної яловичини
❯ 70 г борошна
❯ 1 яйце
❯ 1/2 ст. л. води
❯ рубана зелень
Покроковий процес приготування супа із домашньою локшиною
Крок 1
Овочі вимити, очистити, натерти на великій тертці та обсмажити в сотейнику на олії. Влити бульйон, посолити, поперчити та варити 15–20 хв.
Крок 2
М’ясо нарізати шматочками. З борошна, яйця, води та щіпки солі замісити круте тісто, нарізати його товстим
локшиною і викласти в киплячий бульйон з овочами. Додати м’ясо та варити суп ще 4–5 хв. Суп подати, посипавши зеленню.