Перейти до вмісту
Головна » Суп із гречаною крупою

Суп із гречаною крупою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Суп із гречаною крупою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 240 ккал, 12 г білків,
    10 г жирів, 26 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 невелика цибулина
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 200 г овочів асорті (морква, селера, корінь петрушки)
    ❯ 100 г гречаної крупи
    ❯ 1 ч. л. меленої кориці
    ❯ 150 г дрібних печериць
    ❯ 250 г картоплі
    ❯ 1 л 200 мл гарячого овочевого бульйону
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 1 ч. л. сушеного майорану
    ❯ щіпка меленого коріандру

    Покроковий процес приготування супу із гречаною крупою

    Крок 1

    Цибулину очистити, посікти, у сотейнику обсмажити на олії до напівпрозорості. Овочі асорті вимити, очистити, нарізати кружальцями, підмішати до цибулі. Крупу добре промити в холодній воді, додати в сотейник. Злегка обсмажити на олії, помішуючи. Всипати мелену корицю

    Крок 2

    Печериці протерти вологою серветкою. Кожен гриб розрізати навпіл і підмішати до овочів та гречаної крупи. Гасити на слабкому вогні до напівготовності.

    Крок 3

    Картоплю вимити, очистити, нарізати кубиками та додати в сотейник. Влити бульйон. Масу добре перемішати, готувати на середньому вогні до того часу, поки овочі не стануть м’якими (15-20 хв). Посолити, поперчити. Приправити на смак майораном та меленим коріандром. Добре прикрасити зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із гречаною крупою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *