Перейти до вмісту
Головна » Суп із селери на вершках

Суп із селери на вершках

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Суп із селери на вершках” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 700 г бульбової селери
    ❯ 2–3 бульби картоплі
    ❯ 1 л овочевого бульйону
    ❯ 150 мл вершків
    ❯ сік
    ❯ 1/2 лимона
    ❯ 1/2 пучка шніт-цибулі
    ❯ сіль
    ❯ суміш мелених перців

    Покроковий процес приготування супу із селери

    Крок 1

    Картоплю та селеру очистити, вимити, обсушити та нарізати скибочками.

    Крок 2

    У каструлі залити селера бульйоном, додати сік лимона, довести до кипіння і варити під кришкою на повільному вогні 15 хв. Закласти до селери картопля та варити ще 10 хв.

    Крок 3

    В окремому посуді нагріти вершки, не доводячи до кипіння. Відварені овочі за допомогою шумівки перекласти в чашу блендера, бульйон, в якому вони готувалися, відставити.

    Крок 4

    Картопля і селера пюрувати, вливаючи тонким струмком гарячі вершки. Влити прибл. 200 мл бульйону з-під овочів і пюрувати овочеву масу повторно. Додати стільки бульйону, скільки потрібно для отримання бажаного супу
    консистенції.

    Крок 5

    Пюровану масу перелити в каструлю, посолити та поперчити до смаку і прогріти, не доводячи до кипіння.

    Крок 6

    Шніт-цибулю промити, перебрати, обсушити та дрібно нарізати. Готовий суп розлити по порційним тарілками та посипати шніт-цибулею. Подати із цільнозерновим або чорним хлібом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із селери на вершках. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *