Рецепт “Суп по-тосканськи з білою квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 230 ккал, 10 г білків,
7 г жирів, 34 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 250 г шпинату або руколи
❯ 1 цибулина
❯ 1 морква
❯ 1 стебло селери
❯ 3 зубчики часнику
❯ 100 г черствого білого хліба
❯ 1 гілочка розмарину
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 1 л овочевого бульйону
❯ 200 г білої консервованої квасолі
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування супу по-тосканськи
Крок 1
Шпинат або руколою обполоснути, черешки та потовщення видалити. Цибулю очистити та порубати. Морква і селеру вимити, очистити та нарізати дрібними кубиками. Часник очистити та нарізати пластинами.
Крок 2
Розмарин сполоснути, листочки обірвати з гілочки. Хліб нарізати кубиками. У каструлі нагріти олію і припустити цибулю, морква та селера. Додати часник, розмарин, кубики хліба, шпинат або руколою. Влити бульйон і варити суп на слабкому вогні 15 хв. Додати квасолю, попередньо злив з неї рідина. Посолити та поперчити.