Перейти до вмісту
Головна » Суп-пюре морквяний з часником

Суп-пюре морквяний з часником

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Суп-пюре морквяний з часником” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 800 г моркви
    ❯ 1 бульба картоплі
    ❯ 1/2 бульби селери
    ❯ 2 цибулини шалота
    ❯ 4 зубки часнику
    ❯ 800 мл курячого бульйону
    ❯ 1/4 ч. л. меленого коріандру
    ❯ 3–4 гілочки кінзи для подачі
    ❯ 1 ч. л. меленого червоного перцю
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування супу-пюре
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Цибулини очистити, нарізати та обсмажувати в сотейнику на олії до прозорості. Викласти в сотейник очищені та нарізані моркву, картоплю і селерю, додати очищені зубки часнику та готувати, помішуючи, 7 хв.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Влити в сотейник гарячий бульйон, приправити сіллю, меленим перцем та коріандром. Суп довести до кипіння, накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму та готувати до м’якості овочів (близько 25 хв).

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Влити в суп вершки, довести до кипіння і зняти з вогню. За допомогою занурювального блендера пюрувати
    овочі, посолити та приправити гострим перцем до смаку. Кінзу для подачі промити та обсушити, листочки з гілочок обірвати.

    Суп добре подати з часниковими крутонами із білого хліба. Перед тим як нарізати хліб кубиками, натерти скибочки розрізаним зубком часнику з обох боків.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп-пюре морквяний з часником. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *