Перейти до вмісту
Головна » Суп-пюре з печериць

Суп-пюре з печериць

    Суп-пюре з печериць

    Рецепт “Суп-пюре з печериць” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 порцій, 40 хвилин

    Інгредієнти

    – 1 кг яловичини
    – 250 мл сухого червоного вина
    – 1 ч. л. меленого коріандру
    – Мелена кориця
    – Мелена гвоздика
    – 6 ст. л. рослинної олії
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – 150 г чорносливу
    – По 5 гілочок м’яти та петрушки
    – 2 ст. л. томатної пасти
    – Сіль
    – Перець

    Покроковий процес приготування супу-пюре з печериць
    Суп-пюре з печериць1

    Крок 1

    Гриби очистити та промити, кілька грибів нарізати пластинами, інше — скибочками. Очищені цибулю і селеру нарізати дрібними кубиками. У глибокому сотейнику на олії обсмажувати цибулю та селера бл. 7 хв. Закласти гриби скибочками та обсмажувати 5 хв. Хліб нарізати кубиками, викласти на вистелений пергаментом лист і підсушити в духовці.

    Суп-пюре з печериць2

    Крок 2

    Нарізані пластинами гриби обсмажити на 1 ст. л. олії до золотистого кольору та відкласти. Часник очистити та пропустити через прес. Кріп промити, перебрати, обсушити та порубати. В окремий посуд нагріти бульйон. У невеликому сотейнику розтопити вершкове масло, всипати борошно і, помішуючи, обсмажувати кілька хвилин. Тонким цівком влити в сотейник 1/2 вершків і довести до кипіння.

    Суп-пюре з печериць3

    Крок 3

    У сотейник з грибами та цибулею влити гарячий бульйон та довести до кипіння. Додати вершкове борошно масу, покласти часник, варити 1 хв і подрібнити в пюре за допомогою блендера, вливаючи решту вершки. Суп посолити, поперчити, прогрівати 3 хв. Розлити по порційних тарілках. Прикрасити суп обсмаженими грибами та посипати кропом. Подати із сухариками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп-пюре з печериць. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *