Рецепт “Cуп зі шпинатом та беконом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
Інгредієнти
На 4 порції:
– 2 яйця
– 300 г шпинату
– 2 цибулини
– 2 ст. л. рослинної олії
– 3 бульби картоплі
– 200 г скибочок бекону
– 200 мл вершків 10%-ної жирності
– сіль
– мелений чорний перець
Покроковий процес приготування суп зі шпинатом
Крок 1
Яйця вимити, покласти в каструлю, залити холодною водою, на вогонь, довести до кипіння і варити 10 хв. Потім охолодити проточною водою, очистити та розрізати на половинки.
Крок 2
Шпинат залити 2,5 л гарячої води та довести до кипіння. Залишити на гарячій плиті під кришкою на 10 хв, потім 1,5 л рідини злити, що залишився шпинат у воді подрібнити блендером.
Крок 3
Цибулини очистити та дрібно нарізати. У сковороді нагріти олію і підрум’янити цибулю до золотистого кольору. Рідина від шпинату довести до кипіння, покласти цибулю та варити 3 хв.
Крок 4
Картоплю вимити, очистити та нарізати невеликими скибочками. Промити холодною водою, додати в каструлю до бульйону з цибулею і варити на слабкому вогні, прикривши кришкою, близько 10 хв.
Крок 5
У каструлю до бульйону з картоплею та цибулею перекласти рубаний шпинат, потім влити гарячі вершки, посолити, поперчити на смак і на сильному вогні довести до кипіння.
Крок 6
Скибочки бекону обсмажити на сковороді без жиру. Суп розлити по порційних тарілках, у кожну покласти кілька скибочок смаженого бекону, половинку яйця та подати на стіл.