Перейти до вмісту
Головна » Суп зі шпинатом та беконом

Суп зі шпинатом та беконом

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Cуп зі шпинатом та беконом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    – 2 яйця
    – 300 г шпинату
    – 2 цибулини
    – 2 ст. л. рослинної олії
    – 3 бульби картоплі
    – 200 г скибочок бекону
    – 200 мл вершків 10%-ної жирності
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування суп зі шпинатом
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Яйця вимити, покласти в каструлю, залити холодною водою, на вогонь, довести до кипіння і варити 10 хв. Потім охолодити проточною водою, очистити та розрізати на половинки.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Шпинат залити 2,5 л гарячої води та довести до кипіння. Залишити на гарячій плиті під кришкою на 10 хв, потім 1,5 л рідини злити, що залишився шпинат у воді подрібнити блендером.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Цибулини очистити та дрібно нарізати. У сковороді нагріти олію і підрум’янити цибулю до золотистого кольору. Рідина від шпинату довести до кипіння, покласти цибулю та варити 3 хв.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 4

    Картоплю вимити, очистити та нарізати невеликими скибочками. Промити холодною водою, додати в каструлю до бульйону з цибулею і варити на слабкому вогні, прикривши кришкою, близько 10 хв.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 5

    У каструлю до бульйону з картоплею та цибулею перекласти рубаний шпинат, потім влити гарячі вершки, посолити, поперчити на смак і на сильному вогні довести до кипіння.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 6

    Скибочки бекону обсмажити на сковороді без жиру. Суп розлити по порційних тарілках, у кожну покласти кілька скибочок смаженого бекону, половинку яйця та подати на стіл.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп зі шпинатом та беконом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *