Перейти до вмісту
Головна » Святковий окіст

Святковий окіст

    Святковий окіст

    «Діаменю» рецепт “Святковий окіст” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    221 ккал

    Інгредієнти

    – Свинячий окіст
    – часник
    – чорний та червоний перець
    – інші прянощі та сіль – на смак

    Покрокове приготування окісту

    Крок 1

    Кладу окіст у велику миску, заливаю водою і міняю її кожні 4 години, поки з продукту не вийде кров. Як тільки вода стане майже прозорою, проколюю м’ясо в кількох місцях ножем і кладу в міцний сольовий розчин на добу.

    Крок 2

    Потім шпигую часником, змащую з усіх боків прянощами. Перев’язую окіст шпагатом, загортаю в пергамент, з’єднуючи всі стики, і ставлю в розігрітудуховку.

    Крок 3

    Запікаю з розрахунку 1:00 на 1 кг м’яса, потім розгортаю пергамент і доводжу страву до готовності.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Святковий окіст. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *