Перейти до вмісту
Головна » Свиняча рулька з соусом та грибами

Свиняча рулька з соусом та грибами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Свиняча рулька з соусом та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    ❯ 1,5 кг свинини (стегна на кістки одним шматком)
    ❯ 200 мл курячого бульйону
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 3 зубки часнику
    ❯ 1 пучок запашних трав (петрушка, чебрець, лавровий лист)
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 200 г помідорів у власному соку шматочками
    ❯ 200 г дрібних печериць
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування свинячої рульки

    Крок 1

    М’ясо промити та обсушити. Часник очистити, нарізати пластинами та, зробивши на м’ясі надрізи, вкласти
    у них пластини часнику

    Крок 2

    У глибокому сотейнику на суміші вершкового та олії обсмажити м’ясо до золотистого кольору з усіх сторін.

    Крок 3

    Влити бульйон, покласти пучок запашних трав, додати сіль та перець за смаком. Бульйон довести до кипіння
    та готувати м’ясо під кришкою на повільному вогні 1 годину.

    Крок 4

    Гриби очистити, промити та обсушити. Гриби викласти до м’яса, додати помідори та готувати 10 хв.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 180 °. Кришку з сотейника зняти та запікати м’ясо 25 хв. Подати гарячим з відвареною пастою.

    Сьогодні ми дізналися як готується Свиняча рулька з соусом та грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *