Рецепт “Свиняча рулька з соусом та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
❯ 1,5 кг свинини (стегна на кістки одним шматком)
❯ 200 мл курячого бульйону
❯ 50 г вершкового масла
❯ 3 зубки часнику
❯ 1 пучок запашних трав (петрушка, чебрець, лавровий лист)
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 200 г помідорів у власному соку шматочками
❯ 200 г дрібних печериць
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування свинячої рульки
Крок 1
М’ясо промити та обсушити. Часник очистити, нарізати пластинами та, зробивши на м’ясі надрізи, вкласти
у них пластини часнику
Крок 2
У глибокому сотейнику на суміші вершкового та олії обсмажити м’ясо до золотистого кольору з усіх сторін.
Крок 3
Влити бульйон, покласти пучок запашних трав, додати сіль та перець за смаком. Бульйон довести до кипіння
та готувати м’ясо під кришкою на повільному вогні 1 годину.
Крок 4
Гриби очистити, промити та обсушити. Гриби викласти до м’яса, додати помідори та готувати 10 хв.
Крок 5
Духовку нагріти до 180 °. Кришку з сотейника зняти та запікати м’ясо 25 хв. Подати гарячим з відвареною пастою.