Рецепт “Свиняче філе з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 510 ккал, 31 г білків,
37 г жирів, 13 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 250 г зеленої стручкової квасолі (свіжої або замороженої)
❯ 2 пучки зеленої цибулі
❯ 2 солодких перців
❯ 600 г свинячого філе
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 5 ст. л. рослинної олії
❯ 150 мл м’ясного або овочевого бульйону
❯ 1 ст. л. вершкового масла
Покроковий процес приготування свинячого філе
Крок 1
Квасолю розморозити, свіжі овочі вимити. М’ясо розрізати на два шматки, вимити, обсушити та натерти сіллю та чорним перцем. На сковороді нагріти 3 стіл. ложки рослинної олії та обсмажувати м’ясо на сильному вогні 4 хв. М’ясний сік, що виділився, зібрати, філе загорнути у фольгу та помістити у нагріту до 150 ° духовку.
Крок 2
Стручки солодкого перцю розрізати вздовж навпіл і очистити від насіння, нарізати м’якуш брусочками та разом із зеленим цибулею злегка обсмажити. Стручки квасолі викласти в сковороду, де обсмажувалися овочі. Влити бульйон разом із м’ясним соком. Накрити кришкою сковороду та гасити квасолю 4 хв. Додати цибулю та солодкий перець, злегка посолити, поперчити та полити розтопленим вершковим маслом. Філе нарізати скибочками та подати на подушці з овочів.