Перейти до вмісту
Головна » Свиняче філе з овочами

Свиняче філе з овочами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Свиняче філе з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 510 ккал, 31 г білків,
    37 г жирів, 13 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 250 г зеленої стручкової квасолі (свіжої або замороженої)
    ❯ 2 пучки зеленої цибулі
    ❯ 2 солодких перців
    ❯ 600 г свинячого філе
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 5 ст. л. рослинної олії
    ❯ 150 мл м’ясного або овочевого бульйону
    ❯ 1 ст. л. вершкового масла

    Покроковий процес приготування свинячого філе

    Крок 1

    Квасолю розморозити, свіжі овочі вимити. М’ясо розрізати на два шматки, вимити, обсушити та натерти сіллю та чорним перцем. На сковороді нагріти 3 стіл. ложки рослинної олії та обсмажувати м’ясо на сильному вогні 4 хв. М’ясний сік, що виділився, зібрати, філе загорнути у фольгу та помістити у нагріту до 150 ° духовку.

    Крок 2

    Стручки солодкого перцю розрізати вздовж навпіл і очистити від насіння, нарізати м’якуш брусочками та разом із зеленим цибулею злегка обсмажити. Стручки квасолі викласти в сковороду, де обсмажувалися овочі. Влити бульйон разом із м’ясним соком. Накрити кришкою сковороду та гасити квасолю 4 хв. Додати цибулю та солодкий перець, злегка посолити, поперчити та полити розтопленим вершковим маслом. Філе нарізати скибочками та подати на подушці з овочів.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Свиняче філе з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *