Рецепт “Свинячі стейки в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Свинячі стейки (шия) 4 шт.(1,3кг.)
– Сіль
– Чорний перець
– Цибуля 500 гр
– Болгарський перець 500 гр
– Часник 3 зубки
– Пиво 300 мл
– Курячий бульйон 300 мл
—————
– Соєвий соус 1 ст.л.
– Коричневий цукор 1 ст.л.
– Яблучний оцет 1 ст.л.
– Копчена паприка 1 ч.л.
– Чорний перець 0,5 ч. л.
– Чебрець 1 ч.л.
– Орегано 1 ч. л.
– Кумін 0,5 ч.л.
– Чилі 0,5 ч. л.
– Сіль
Покроковий процес приготування свинячих стейків в духовці
Крок 1
Рясно солимо та перчимо стейки з двох сторін. Добре розігріваємо рослинну олію в сковороді. Відправляємо стейки в сковороду та обсмажуємо по хвилині з кожного боку.
Крок 2
Наливаємо олію в сковороду. Нарізаємо цибулю півкільцями та відправляємо у сковороду. Нарізаємо болгарський перець соломкою та обсмажуємо із цибулею 5 хвилин.
Крок 3
Нарізаємо часник слайсами та відправляємо у сковороду. Солимо, додаємо соєвий соус, коричневий цукор та яблучний оцет. Добре перемішуємо та обсмажуємо 2-3 хвилини.
Крок 4
Додаємо копчену паприку, чорний перець, чебрець, орегано, кумін та чилі. Далі виливаємо у сковороду баночку гарного пива та курячий бульйон. Даємо залишити 5 хвилин.
Крок 5
Відправляємо засмажку у форму для духовки та рівномірно розподіляємо. Далі кладемо свинячі стейки та відправляємо в духовку при 180 градусах на 60-90 хвилин. Кожні 15-20 хвилин перевертаємо стейки.