Перейти до вмісту
Головна » Свинина з ячною крупою

Свинина з ячною крупою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Свинина з ячною крупою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 ПОРЦІЇ, 2 ГОДИНи

    Інгредієнти

    ❯ 1,2 кг свинини (одним шматком)
    ❯ 250 г печериць
    ❯ 1 велика цибулина шалота
    ❯ прибл. 100 г готової ячної крупи
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1/2 бульби селери
    ❯ 60 г вершкового масла
    ❯ 1 ч. л. тертої цедри лимона
    ❯ сіль
    ❯ мелена суміш перців

    Покроковий процес приготування свинини з ячною крупою

    Крок 1

    Приготувати начинку. Гриби очистити, протерти вологою серветкою та нарізати скибочками. Цибулину очистити та дрібно нарізати. Селеру вимити, обсушити та дрібно нарізати.

    Крок 2

    На сковороді на олії обсмажити цибулю до прозорості, викласти селеру і гриби, готувати, помішуючи, 10 хв. і зняти з вогню.

    Крок 3

    У глибокій мисці розбовтати яйце. Викласти в яєчну масу відварену крупу, додати гриби з цибулею та селера. Масу посолити, поперчити, додати 1/2 цедри та перемішати.

    Крок 4

    Підготовлений шматок м’яса розрізати навпіл вздовж волокон, не прорізаючи до кінця, і розгорнути, як книгу.

    Крок 5

    Викласти на м’ясо начинку, щільно згорнути та зафіксувати дерев’яними шпажками.

    Крок 6

    Підготовлене м’ясо обсмажити на сковороді на маслі, що залишилося, посолити, присипати сумішшю перців та цедрою.

    Крок 7

    М’ясо переставити в холодну духовку, встановити температуру 180° та запікати 1 год 30 хв. Готова страва подати з ячною кашею з маслом.

    Сьогодні ми дізналися як готується Свинина з ячною крупою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *