Рецепт “Сирна закуска з яйцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 15 хвилин
У 1 порції: 440 ккал, 27 г білків,
16 г жирів, 44 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 8 відварених круто яєць
❯ 200 г нежирного зерненого сиру
❯ 2 ст. л. рубаної зеленої цибулі
❯ 1 ст. л. тертого хрону
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 8 скибочок житнього або іншого цільнозернового хліба
Покроковий процес приготування сирної закуски
Крок 1
Яйця очистити, розрізати навпіл. Сир викласти у миску, перемішати з рубаним зеленою цибулею та тертим хріном.
Крок 2
Сирну масу посолити та поперчити до смаку, намазати на скибочки хліба. на кожен скибочку викласти по половинці
яйця зрізом.
Сир – незамінний продукт, оскільки в ньому вміст кальцію та фосфору збалансовано просто ідеально. Добова норма споживання сиру становить 300 г. Для тих, хто дотримується низькокалорійної дієти, переважний знежирений зернений сир.