Перейти до вмісту
Головна » Сирна паста з зеленню

Сирна паста з зеленню

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Сирна паста з зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 10 хвилин
    У 1 порції: 420 ккал, 13 г білків,
    22 г жирів, 43 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г сиру
    ❯ 3 ст. л. сметани
    ❯ 2 ст. л. рубаної петрушки або шніт-цибулі
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ 2 ч. л. рідкого меду або кленового сиропу
    ❯ 2 ч. л. білого винного оцту
    ❯ 1-2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 ст. л. рожевого перцю горошком
    ❯ 4 скибочки білого хліба для подачі

    Покроковий процес приготування сирної пасти

    Крок 1

    Сир розтерти зі сметаною, додати сіль та перець на смак, покласти половину рубаної зелені та перемішати до отримання кремоподібної маси. Викласти сирну пасту в сервірований посуд.

    Крок 2

    В окремому посуді з’єднати мед (або кленовий сироп), оливкова олія та оцет. Соус злегка збити. Рожевий перець крупно потовкти у ступці.

    Крок 3

    Сирну пасту полити соусом, посипати зеленню і товченим перцем. До подачі на стіл тримати у холодильнику.

    Сьогодні ми дізналися як готується Сирна паста з зеленню. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *