Перейти до вмісту
Головна » Сирне фондю з багетом

Сирне фондю з багетом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Сирне фондю з багетом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 350 ккал, 22 г білків,
    27 г жирів, 4 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 10 порцій:
    ❯ 2 невеликі цибулини
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 400 г сиру чеддер
    ❯ 400 г сиру грюєр (або подібного)
    ❯ 150 г сиру з блакитною пліснявою
    ❯ 50 мл сидру
    ❯ сіль
    ❯ свіжомелений чорний перець
    ❯ 2 ст. л. сметани
    ❯ 1 багет скибочками
    ❯ кілька зубчиків часнику

    Покроковий процес приготування сирного фондю

    Крок 1

    Цибулю очистити, посікти та обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору.

    Крок 2

    Весь сир натерти та перемішати. Велику каструлю наповнити наполовину водою. У фондюшниці змішати цибулю,
    сидр та сир. Масу, що вийшла, посолити та поперчити, розтопити на гарячій водяній бані, іноді помішуючи.

    Крок 3

    У сирну масу підмішати сметану та 50 мл води. Скибочки багету обсмажити на сковороді без додавання жиру і натерти їх часником

    Крок 4

    Фондюшницю переставити на пальник. Обсмажені скибочки хліба занурювати в сир, трохи помішуючи.

    У сирне фондю додайте трохи кукурудзяного або картопляного крохмалю або борошна: це не дасть сирній масі розшаруватись. Якщо ви натретє внутрішні стінки та дно фондюшниці часником, блюдо набуде чудового аромату

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирне фондю з багетом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *