Перейти до вмісту
Головна » Сирне фондю з білим вином

Сирне фондю з білим вином

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Сирне фондю з білим вином за класичним рецептом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 1240 ккал, 63 г білків,
    87 г жирів, 36 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 700 г тертого сиру
    ❯ 300 мл білого сухого вина
    ❯ 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
    ❯ 50 мл фруктової горілки
    ❯ свіжомелений чорний перець
    ❯ тертий мускатний горіх

    Покроковий процес приготування cирного фондю

    Крок 1

    Часник очистити та натерти ним стінки та дно каструлі для фондю. Влити 2/3 вина, підігріти, додати тертий сир і готувати, доки він не розплавиться. Підмішати вино, що залишилося та горілку, змішані з крохмалем, та готувати
    2-3 хв. Приправити до смаку.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирне фондю з білим вином. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *