Перейти до вмісту
Головна » Сирне печиво з маком

Сирне печиво з маком

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Сирне печиво з маком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 30 хвилин

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    – 200 г борошна
    – 1/2 ч. л. розпушувача
    – дрібка солі
    – 1/2 ч. л. цукру
    – щіпка меленого перцю чилі
    – 150 г твердого сиру
    – 150 г вершкового масла
    – 1 яйце
    – 3 ст. л. маку

    Покроковий процес приготування сирного печива з маком
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Борошно просіяти через сито з розпушувачем та сіллю. Підмішати цукор та мелений перець чилі. Твердий сир натерти на великій тертці.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Добре охолоджене вершкову олію настругати, з’єднати з сиром та борошняною масою. Замісити тісто, сформувати з нього 2 ковбаски та прибрати в холодильник на 1 год.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Ковбаски змастити яйцем, нарізати товстими кружками та обваляти у маку. Випікати 15 хв. при 180°. (Печень має вийти золотистим, злегка вологим.)

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирне печиво з маком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *