Перейти до вмісту
Головна » Печиво з маком

Печиво з маком

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Печиво з маком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 50 ккал, 1 г білків,
    3 г жирів, 4 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 20 виробів:
    ❯ 320 г борошна
    ❯ 1/2 пакетика розпушувача
    ❯ 250 г меленого маку
    ❯ 200 г цукру
    ❯ 1 яйце
    ❯ 250 г розм’якшеного вершкового масла
    ❯ 125 г сметани

    Покроковий процес приготування печива з маком

    Крок 1

    У глибоку миску просіяти борошно з розпушувачем, додати мак, цукор і перемішати. Вбити яйце, додати розм’якшене вершкове масло, сметану і вимісити однорідне гладке тісто.

    Крок 2

    Нагріти духовку до 180 °. Тісто розкотити на посипаному борошном робочої поверхні пласт завтовшки 4 мм. Кінцем ножа нанести на пласт малюнок у формі решітки та за допомогою форми діаметром 4,5 см нарізати тісто гуртками.

    Крок 3

    Гуртки перекласти на вистелений папером для випікання лист і випікати бл. 15 хв – до золотаво-коричневого кольору. Готовому печінкою дати повністю охолонути на деку. Печиво з цього рецепту можна зберігати в герметичній коробці в сухому місці 7-10 днів.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Печиво з маком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *