Рецепт “Сирне фондю з білим вином за класичним рецептом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 1240 ккал, 63 г білків,
87 г жирів, 36 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 зубчик часнику
❯ 700 г тертого сиру
❯ 300 мл білого сухого вина
❯ 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
❯ 50 мл фруктової горілки
❯ свіжомелений чорний перець
❯ тертий мускатний горіх
Покроковий процес приготування cирного фондю
Крок 1
Часник очистити та натерти ним стінки та дно каструлі для фондю. Влити 2/3 вина, підігріти, додати тертий сир і готувати, доки він не розплавиться. Підмішати вино, що залишилося та горілку, змішані з крохмалем, та готувати
2-3 хв. Приправити до смаку.