Рецепт “Сирні колобки з арахісом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 15 хвилин
У 1 порції: 180 ккал, 22 г білків,
16 г жирів, 5 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 250 г твердого сиру
❯ 1/2 ч. л. меленої паприки
❯ по 1 пучку рубаної петрушки та кропу
❯ 50 г подрібненого арахісу
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування сирних колобків
Крок 1
Сир натерти на дрібній тертці, змішати з паприкою, посолити та поперчити. Акуратно скрутити із сирної маси однакові колобки діаметром 3 см.
Крок 2
Петрушку та кріп перемішати з арахісом і викласти тонким шаром на обробну дошку
Крок 3
Поступово обваляти колобки в суміші горіхів із зеленню і перекласти на блюдо сервування. Встромити в кожен колобок паличку на канапе. До подачі на стіл тримати у холодильнику.