Перейти до вмісту
Головна » Сирні колобки з арахісом

Сирні колобки з арахісом

    Сирні колобки з арахісом

    Рецепт “Сирні колобки з арахісом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 15 хвилин
    У 1 порції: 180 ккал, 22 г білків,
    16 г жирів, 5 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 250 г твердого сиру
    ❯ 1/2 ч. л. меленої паприки
    ❯ по 1 пучку рубаної петрушки та кропу
    ❯ 50 г подрібненого арахісу
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування сирних колобків

    Крок 1

    Сир натерти на дрібній тертці, змішати з паприкою, посолити та поперчити. Акуратно скрутити із сирної маси однакові колобки діаметром 3 см.

    Крок 2

    Петрушку та кріп перемішати з арахісом і викласти тонким шаром на обробну дошку

    Крок 3

    Поступово обваляти колобки в суміші горіхів із зеленню і перекласти на блюдо сервування. Встромити в кожен колобок паличку на канапе. До подачі на стіл тримати у холодильнику.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирні колобки з арахісом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *