Перейти до вмісту
Головна » Ситні гречаники

Ситні гречаники

    Ситні гречаники

    «Діаменю» рецепт “Ситні гречаники” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    141 ккал

    Інгредієнти

    – 1 кг м’ясного фаршу
    – 1 ст. гречки
    – цибулина
    – 3 ст. Псіліум
    – 1 яйце
    – сіль
    – прянощі та зелень – на смак
    – 3 ст. льняного борошна

    Покрокове приготування ситних гречаників

    Крок 1

    Крупу відварюю до напівготовності. Цибулину дрібно нарізаю чи натираю на тертці. Додаю яйце, гречку, фарш, цибулю, псилліум, сіль, прянощі, подрібнену зелень.

    Крок 2

    Формую з маси котлети, панірую їх у борошні, обсмажую на розігрітій з олією сковороді. Перекладаю в казан, вливаю 1 ст. води та тушу 15-20 хвилин.

    Зазначені значення ХО є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ситні гречаники. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *