Перейти до вмісту
Головна » Тарт із шоколадно-кавовим мусом

Тарт із шоколадно-кавовим мусом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Тарт із шоколадно-кавовим мусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 30 хвилин
    У 1 порції: 760 ккал, 9 г білків,
    59 г жирів, 49 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 150 г борошна
    ❯ 3/4 ч. л. солі
    ❯ 40 г порошку какао
    ❯ 125 г розм’якшеного вершкового масла
    ❯ 100 г цукру
    ❯ 1 велике яйце
    ❯ 1 ч. л. ванільного цукру
    ❯ 3 ст. л. вершків
    ❯ 340 г маскарпоне
    Для мусу:
    ❯ 235 г чорного шоколаду
    ❯ 300 мл жирних вершків
    ❯ 2 ст. л. меленої кави

    Покроковий процес приготування тарту із мусом

    Крок 1

    Приготувати мус. Шоколад натерти в металеву миску. У каструлі довести до кипіння вершки з кавою, процідити
    суміш через сито в миску з шоколадом, через 2 хв. перемішати все, щоб вийшла однорідна маса. Дати масі охолонути за кімнатної температури (30–45 хв).

    Крок 2

    Для коржа борошно просіяти з какао та змішати із сіллю. Масло збивати міксером з цукром та ванільним цукром бл. 4 хв до одержання пишної маси. Вбити яйце. У три заходи, поперемінно з вершками, додати сухі інгредієнти та замісити тісто. Забрати в холодильник на 1 год

    Крок 3

    Охолоджене тісто розкотити у прямокутний пласт зі сторонами 40х15 см, товщиною бл. 0,6 см. Вистелити тестом форму для випікання зі сторонами 35х10 см, сформувавши бортики. Дно часто наколоти вилкою. Помістити форму з тестом у холодильник на 30 хв. Нагріти духовку до 175 °. Випікати основу із тесту 18–20 хв. Мус вийняти з холодильника та збивати міксером на високій швидкості 6–7 хв. На випечену основу викласти маскарпоне, згори
    кондитерського мішка із зіркоподібною насадкою видавити мус.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тарт із шоколадно-кавовим мусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *