Перейти до вмісту
Головна » Тарт татен з помідорами чері

Тарт татен з помідорами чері

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Тарт татен з помідорами чері” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 500 г готового листкового тіста
    ❯ 500 г дрібних помідорів чері
    ❯ 20 г вершкового масла
    ❯ 2 ст. л. бальзамічного оцту
    ❯ 2 ст. л. цукру
    ❯ сушені прованські трави
    ❯ кілька гілочок свіжого чебрецю
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування тарт татену

    Крок 1

    Духовку нагріти до 200 °. Підготувати форму для випікання.

    Крок 2

    Помідори вимити, обсушити, плодоніжки видалити. Чебрець промити та обсушити, з 1–2 гілочок листочки обірвати. Тісто розкотити у тонкий пласт більше розміру форми та дуже часто наколоти вилкою.

    Крок 3

    У сотейнику розтопити вершкове масло, додати цукор, влити бальзамічний оцет і розтопити до консистенції світлою
    карамелі.

    Крок 4

    У форму для випікання влити 2/3 готової карамелі та викласти в неї помідори. Помідори густо посолити та поперчити, посипати сушеними травами та листочками чебрецю і полити рештою карамеллю.

    Крок 5

    Накрити помідори тестом, повертаючи його краї усередину форми. Випікати тарт татен бл. 25 хв.

    Крок 6

    Готовому тарту дати охолонути у формі 3-4 хв і перевернути його на блюдо сервування. Подати, посипавши свіжим
    чебрецем.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тарт татен з помідорами чері. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *