Перейти до вмісту
Головна » Тарталетки з лимонним кремом

Тарталетки з лимонним кремом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Тарталетки з лимонним кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 15 хвилин
    У 1 порції: 370 ккал, 4 г білків,
    18 г жирів, 11 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 10 порцій:
    Для пісочного тіста:
    ❯ 125 г охолодженого вершкового масла
    ❯ 250 г борошна
    ❯ 100 г цукру
    Для крему та прикраси:
    ❯ сік 3 лимонів
    ❯ 150 г цукру
    ❯ 80 г вершкового масла
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 яєчний білок
    ❯ 300 г полуниці

    Покроковий процес приготування тарталеток

    Крок 1

    Приготувати пісочне тісто. Вершкове масло нарізати дрібними кубиками та розтерти в крихту з борошном і цукром. Додати 50 мл крижаної води та замісити гладке тісто. Сформувати з тіста кулю, загорнути її у харчову плівку та прибрати в холодильник на 30 хв.

    Крок 2

    Для крему збивати на гарячій водній бані сік лимона з цукром, вершковим маслом, яйцем і білком бл. 10 хв до одержання густої кремоподібної маси. Дати крему охолонути.

    Крок 3

    Нагріти духовку до 180 °. Охолоджене пісочне тісто тонко розкотити та вислати ним десять змащених жиром металевих форм з рифленими краями. Випікати кошики із тіста до зарум’янювання. Коли кошики охолонуть, наповнити їх лимонним кремом та прикрасити ягодами.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тарталетки з лимонним кремом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *