Перейти до вмісту
Головна » Тарталетки з полуницею

Тарталетки з полуницею

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Тарталетки з полуницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г готового листкового тіста
    ❯ 250 г полуниці
    ❯ 150 г сметани
    ❯ 125 г сирного сиру
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру
    ❯ 40 г цукру
    ❯ цукрова пудра
    ❯ кілька гілочок м’яти

    Покроковий процес приготування тарталеток з полуницею

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Підготувати формочки для тарталеток. Тісто розкотити в тонкий пласт, нарізати кружками та вистелити форми, роблячи борти. Тісто часто наколоти вилкою і випікати вироби прибл. 15 хв.

    Крок 2

    Сметану добре збити з цукром. В окремому посуді розтерти сир із ванільним цукром та невеликими порціями підмішати до нього збиту сметану.

    Крок 3

    Полуницю вимити, обсушити, видалити плодоніжки. Ягоди нарізати тонкими скибочками. Крем розкласти по тарталетках, вставити в нього нарізану полуницю і посипати цукровою пудрою. Гілочки м’яти промити та прикрасити вироби. За бажанням доповнити їстівними квітами.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тарталетки з полуницею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *