Перейти до вмісту
Головна » Тартар із червоної риби

Тартар із червоної риби

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Тартар із червоної риби” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г філе слабосолоної червоної риби (без шкіри)
    ❯ 1/2 стебла цибулі-порею (біла частина)
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 ст. л. каперсів
    ❯ 3 ст. л. майонезу
    ❯ 4 ст. л. жирних вершків
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ кілька гілочок кропу
    ❯ 1 качан листового салату
    ❯ 3 ст. л. оливкової олії
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування тартару із червоної риби

    Крок 1

    Приготувати соус. Очищену цибулину та каперси дуже дрібно посікти. Майонез перемішати з вершками, оливковою олією і соком лимона і злегка збити. Додати цибулю і каперси, посолити та поперчити.

    Крок 2

    Рибу нарізати дрібними кубиками. Цибулю-порей ретельно промити та нарізати тонкими півкільцями. Кріп промити, обсушити та дрібно порубати. Рибу перемішати з цибулею і рибою, добре поперчити, при необхідності посолити та помістити в холодильник на 20 хв.

    Крок 3

    Салат промити, розібрати на листя та обсушити. Підготовлене листя салату розкласти по порційним тарілкам. За допомогою кулінарного кільця викласти на листя тартар. За бажанням прикрасити тартар каперсами та кільцями
    цибулі-порею. Страву подати охолодженим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тартар із червоної риби. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *