Рецепт “Тартар із червоної риби” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 400 г філе слабосолоної червоної риби (без шкіри)
❯ 1/2 стебла цибулі-порею (біла частина)
❯ 1 цибулина
❯ 1 ст. л. каперсів
❯ 3 ст. л. майонезу
❯ 4 ст. л. жирних вершків
❯ 1 ст. л. соку лимона
❯ кілька гілочок кропу
❯ 1 качан листового салату
❯ 3 ст. л. оливкової олії
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування тартару із червоної риби
Крок 1
Приготувати соус. Очищену цибулину та каперси дуже дрібно посікти. Майонез перемішати з вершками, оливковою олією і соком лимона і злегка збити. Додати цибулю і каперси, посолити та поперчити.
Крок 2
Рибу нарізати дрібними кубиками. Цибулю-порей ретельно промити та нарізати тонкими півкільцями. Кріп промити, обсушити та дрібно порубати. Рибу перемішати з цибулею і рибою, добре поперчити, при необхідності посолити та помістити в холодильник на 20 хв.
Крок 3
Салат промити, розібрати на листя та обсушити. Підготовлене листя салату розкласти по порційним тарілкам. За допомогою кулінарного кільця викласти на листя тартар. За бажанням прикрасити тартар каперсами та кільцями
цибулі-порею. Страву подати охолодженим.