Перейти до вмісту
Головна » Тефтелі у сметанному соусі

Тефтелі у сметанному соусі

    Тефтелі у сметанному соусі

    «Діаменю» рецепт “Тефтелі у сметанному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    184 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г м’ясного фаршу
    – 1 яйце
    – 2 цибулини
    – 4 зубчики часнику
    – 250 г сметани
    – 2 ст. Псіліум
    – 3 ст. рослинної олії
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування тефтель у сметанному соусі

    Крок 1

    Цибулю дрібно рублю. Поділяю на дві частини. Часник також дрібно рублю.

    Крок 2

    Замішую фарш, викладаю в миску подрібнену одну цибулину, додаю яйце, псилліум, сіль та перець. Все перемішую добре і довго, відбиваю фарш, залишаю відкритим на 20 хвилин за кімнатної температури.

    Крок 3

    Потім ліплю мокрими руками тефтелі розміром із невеликий мандарин. Розігріваю сковороду, наливаю олію. У гарячу олію викладаю тефтелі, обсмажую з двох боків

    Крок 4

    Викладаю тефтелі на тарілку. Для соусу обсмажую нарізану цибулину та часник, додаю сметану. Викладаю тефтелі у соус та тушу 15 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тефтелі у сметанному соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *