«Діаменю» рецепт “Тефтелі у сметанному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
184 ккал
Інгредієнти
– 500 г м’ясного фаршу
– 1 яйце
– 2 цибулини
– 4 зубчики часнику
– 250 г сметани
– 2 ст. Псіліум
– 3 ст. рослинної олії
– сіль та перець – на смак
Покрокове приготування тефтель у сметанному соусі
Крок 1
Цибулю дрібно рублю. Поділяю на дві частини. Часник також дрібно рублю.
Крок 2
Замішую фарш, викладаю в миску подрібнену одну цибулину, додаю яйце, псилліум, сіль та перець. Все перемішую добре і довго, відбиваю фарш, залишаю відкритим на 20 хвилин за кімнатної температури.
Крок 3
Потім ліплю мокрими руками тефтелі розміром із невеликий мандарин. Розігріваю сковороду, наливаю олію. У гарячу олію викладаю тефтелі, обсмажую з двох боків
Крок 4
Викладаю тефтелі на тарілку. Для соусу обсмажую нарізану цибулину та часник, додаю сметану. Викладаю тефтелі у соус та тушу 15 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!