Перейти до вмісту
Головна » Террін-суфле з курятини

Террін-суфле з курятини

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Террін-суфле з курятини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    8 ПОРЦІЙ, 1 ГОДИНА 20 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 450 г відвареної або запеченої курячої грудки
    ❯ 1,5 невеликих цукіні
    ❯ 60 г вершкового масла
    ❯ 80 г борошна
    ❯ 350 мл молока
    ❯ 6 жовтків
    ❯ 8 білків
    ❯ 60 г тертого сиру
    ❯ жир для змащування форми
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування террін-суфле з курятини

    Крок 1

    Цукіні вимити та обсушити. Один цукіні нарізати тонкими поздовжніми пластинами за допомогою овочерізки мандолини. Решту половину цукіні натерти на великій тертці. Курячі грудки подрібнити у гладке пюре за допомогою блендера і перемішати з тертим цукіні.

    Крок 2

    Підготувати форму для запікання, змастити жиром і вислати 2/3 пластин із цукіні.

    Крок 3

    У сотейнику на олії обсмажувати борошно, не доводячи її до підрум’янювання. Вливаючи цівкою молоко, готувати,
    помішуючи, поки маса не загусне.

    Крок 4

    Додати в масу сир, зняти з вогню і дати охолонути бл. 10 хв. Ввести жовтки та перемішати її з м’ясною масою з цукіні. Посолити та поперчити.

    Крок 5

    В окремому посуді збити білки в міцну піну та акуратно підмішати в масу для суфле.

    Крок 6

    Духовку нагріти до 180 °. Викласти масу у підготовлену форму та накрити пластинами цукіні. Запікати бл. 30 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Террін-суфле з курятини. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *