Перейти до вмісту
Головна » Тірамісу з апельсиновим лікером

Тірамісу з апельсиновим лікером

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Тірамісу з апельсиновим лікером” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 810 ГОДИН

    Інгредієнти

    На 10-12 порцій:
    ❯ 300 мл дуже міцної теплої кави
    ❯ 90 мл лікеру Grand Marnier (або апельсинового лікеру)
    ❯ 45 шт. печива савоярді
    ❯ 450 г маскарпоне
    ❯ 60 мл темного рому
    ❯ 4 яйця
    ❯ 100 г цукру
    ❯ 480 мл жирних вершків (збити)
    ❯ 1/2 ч. л. солі
    ❯ какао
    ❯ шоколад

    Покроковий процес приготування тірамісу з лікером

    Крок 1

    Для крему білки відокремити від жовтків. Жовтки розтерти з 50 г цукру та збити з ромом і маскарпоне, додавши вершки. Білки збити зі щіпкою солі та цукром, що залишився, і ввести у крем.

    Крок 2

    Печиво просочити каву з лікером і викласти у два шари, чергуючи їх із двома шарами крему. Виріб помістити в холодильник на 2 год. Посипати виріб какао і витримати у холодильнику 6–8 год. Перед подачею посипати тертим шоколадом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тірамісу з апельсиновим лікером. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *