Перейти до вмісту
Головна » Тістечка з шинкою та сиром

Тістечка з шинкою та сиром

    Тістечка з шинкою та сиром

    Рецепт “Тістечка з шинкою та сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    15-18 порцій, 45 хвилин

    Інгредієнти

    – 450 г готового листового тіста
    – 150 г твердого сиру
    – 200 г вареної шинки
    – 2 ст. л. тертого пармезану (за бажанням)
    – 1 яйце
    – 1 ст. л. кунжуту
    – Сіль
    – Перець
    Для подачі:
    – 200 г натурального йогурту
    – Кілька гілочок чебрецю або іншої запашної зелені
    – 1 ст. л. тертого пармезану
    – Сіль

    Покроковий процес приготування тістечок з шинкою та сиром
    Тістечка з шинкою та сиром1

    Крок 1

    Тісто розморозити при кімнатній температурі та на посипаній борошном робочої поверхні розкотити у тонкий прямокутний пласт. Розрізати пласт на 15–18 рівних прямокутників. Заготовлені вироби накрити тканинною серветкою, щоб тісто не пересихало. Духовку нагріти до 180 °. Підготувати лист і вислати його пергаментом.

    Тістечка з шинкою та сиром2

    Крок 2

    Сир натерти на великій тертці та перемішати з тертим пармезаном, злегка посолити та поперчити. Варену шинку нарізати дрібними кубиками. У невеликій чашці розбовтати яйце, як на омлет, додавши щіпку солі. Для соусу зелень промити, обсушити, листочки обірвати та підмішати в йогурт. Додати пармезан, посолити та поперчити до смаку. До подачі поставити йогурт у холодильник.

    Тістечка з шинкою та сиром3

    Крок 3

    Прямокутну заготівлю виробу умовно розділити навпіл по довгому краю. На одну половинку викласти гіркою сир та шинку, на іншій, не доходячи до краю, зробити кілька надрізів та загорнути її на начинку. Краї виробу добре защипати. Таким же Сформувати всі вироби. Вироби змастити яйцем, посипати кунжутом і випікати в духовці бл. 20 хв. Подати із соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тістечка з шинкою та сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *