Рецепт “Томатний суп із тортеліні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 500 ккал, 15 г білків,
13 г жирів, 80 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 200 г консервованої квасолі
❯ 1 цибулина
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 2 зубчики часнику
❯ 150 г томатного соусу
❯ 750 г рубаних консервованих помідорів
❯ 300 мл гарячого овочевого бульйону
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 400 г свіжих тортеліні (наприклад, зі шпинатом)
❯ листочки базиліка для прикраси
Покроковий процес приготування суп із тортеліні
Крок 1
Квасолю відкинути на друшляк, промити холодною проточною водою, дати стекти воді. Цибулину та часник очистити. Цибулю порубати, часник подрібнити. У каструлі з товстим дном обсмажити цибулю до напівпрозорості, додати часник і теж злегка обсмажити. Потім підмішати томатний соус, рубані помідори та влити бульйон. Довести до кипіння, посолити, поперчити, готувати прибл. 10 хв
Крок 2
Тортеліні відварити аль денте, покласти в бульйон, додати квасолю. Довести до кипіння та розлити по тарілках.
Посипати листочками базиліка