Перейти до вмісту
Головна » Томатний суп із тортеліні

Томатний суп із тортеліні

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Томатний суп із тортеліні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 500 ккал, 15 г білків,
    13 г жирів, 80 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 200 г консервованої квасолі
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 150 г томатного соусу
    ❯ 750 г рубаних консервованих помідорів
    ❯ 300 мл гарячого овочевого бульйону
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 400 г свіжих тортеліні (наприклад, зі шпинатом)
    ❯ листочки базиліка для прикраси

    Покроковий процес приготування суп із тортеліні

    Крок 1

    Квасолю відкинути на друшляк, промити холодною проточною водою, дати стекти воді. Цибулину та часник очистити. Цибулю порубати, часник подрібнити. У каструлі з товстим дном обсмажити цибулю до напівпрозорості, додати часник і теж злегка обсмажити. Потім підмішати томатний соус, рубані помідори та влити бульйон. Довести до кипіння, посолити, поперчити, готувати прибл. 10 хв

    Крок 2

    Тортеліні відварити аль денте, покласти в бульйон, додати квасолю. Довести до кипіння та розлити по тарілках.
    Посипати листочками базиліка

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Томатний суп із тортеліні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *