Рецепт “Томлена яловичина з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 ГОДИНИ 40 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 1,5 кг яловичини з жиром
❯ 750 мл червоного сухого вина
❯ 5 зубків часнику
❯ 3 цибулини
❯ 3 моркви
❯ 1/4 бульби селери
❯ 2 ріпи
❯ 1 корінь петрушки
❯ 1 л м’ясного бульйону
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія
Покроковий процес приготування яловичини з овочами
Крок 1
Часник і цибулю очистити, часник та 1 цибулину порубати. Моркву, корінь петрушки та селеру очистити, вимити та нарізати скибочками. Також нарізати 2 цибулини.
Крок 2
М’ясо посолити, поперчити та натерти сумішшю рубаної цибулі та часнику. М’ясо обв’язати кулінарною ниткою,
надавши шматку правильну форму, обсмажити на сковороді на олії з усіх боків і перекласти у глибокий сотейник.
Крок 3
На жирі з-під м’яса обсмажувати цибулю та всі овочі 10 хв. Овочі додати до м’яса, влити бульйон та вино, довести до кипіння і готувати під кришкою на повільному вогні 2 год.
Крок 4
М’ясо перекласти в інший посуд, соус пюрувати та уварити наполовину. Повернути м’ясо в соус, добре прогріти та до подачі на стіл залишити в соусі.