Перейти до вмісту
Головна » Томлена яловичина з овочами

Томлена яловичина з овочами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Томлена яловичина з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 ГОДИНИ 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1,5 кг яловичини з жиром
    ❯ 750 мл червоного сухого вина
    ❯ 5 зубків часнику
    ❯ 3 цибулини
    ❯ 3 моркви
    ❯ 1/4 бульби селери
    ❯ 2 ріпи
    ❯ 1 корінь петрушки
    ❯ 1 л м’ясного бульйону
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рослинна олія

    Покроковий процес приготування яловичини з овочами

    Крок 1

    Часник і цибулю очистити, часник та 1 цибулину порубати. Моркву, корінь петрушки та селеру очистити, вимити та нарізати скибочками. Також нарізати 2 цибулини.

    Крок 2

    М’ясо посолити, поперчити та натерти сумішшю рубаної цибулі та часнику. М’ясо обв’язати кулінарною ниткою,
    надавши шматку правильну форму, обсмажити на сковороді на олії з усіх боків і перекласти у глибокий сотейник.

    Крок 3

    На жирі з-під м’яса обсмажувати цибулю та всі овочі 10 хв. Овочі додати до м’яса, влити бульйон та вино, довести до кипіння і готувати під кришкою на повільному вогні 2 год.

    Крок 4

    М’ясо перекласти в інший посуд, соус пюрувати та уварити наполовину. Повернути м’ясо в соус, добре прогріти та до подачі на стіл залишити в соусі.

    Сьогодні ми дізналися як готується Томлена яловичина з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *