Перейти до вмісту
Головна » Торт із вівсянки

Торт із вівсянки

    Торт із вівсянки

    «Діаменю» рецепт “Торт із вівсянки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    2,6 ХО
    198 ккал

    Інгредієнти

    – 4 ст. вівсяних висівок або вівсяної крупи
    – 4 яйця
    – 2 ст. та 150 г натурального йогурту
    – 200 г знежиреного сиру
    – замінник цукру
    – сіль
    – ванілін та горіхи – на смак

    Покрокове приготування торту із вівсянки

    Крок 1

    Вівсяні висівки чи крупу змалюю на борошно. З’єдную це борошно, яйця, 2 ст.л. йогурту, замінник цукру, сіль та ванілін. Ретельно замішую тісто

    Крок 2

    У вафельниці для тонких вафель випікаю коржі для торта. Для крему сир змішую з йогуртом, що залишився, і замінником цукру. Збиваю у блендері до однорідності.

    Крок 3

    Коржі викладаю один на одного, промазуючи сирним кремом. Торт, що вийшов, посипаю подрібненими горіхами

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Торт із вівсянки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *