Перейти до вмісту
Головна » Турецький томатний суп-пюре

Турецький томатний суп-пюре

    Турецький томатний суп-пюре

    «Діаменю» рецепт “Турецький томатний суп-пюре” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,9 ХО
    136 ккал

    Інгредієнти

    – 1 зуб. часнику
    – 1 цибулина
    – 2 ст. оливкової олії
    – півлітра курячого бульйону
    – 1 ст. томатного соку
    – 2 свіжі томати
    – пучок петрушки
    – 50 г твердого сиру
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування турецького супу-пюре

    Крок 1

    Очищаю зубчик часнику, обсмажую в каструлі з товстим дном на оливковій олії, щоб олія ввібрала в себе часниковий аромат.

    Крок 2

    Часник з олії дістаю. А в каструлю вливаю курячий бульйон, додаю подрібнені томати, зелень петрушки та томатний сік. Солю, перчу та варю на малому вогні близько пів години.

    Крок 3

    За допомогою занурювального блендера доводжу суп до однорідної. консистенції, знову ставлю на вогонь і даю закипіти. Перед подачею на стіл посипаю твердим натертим сиром, прикрашаю зеленню на смак.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Турецький томатний суп-пюре. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *