Перейти до вмісту
Головна » Тушена яловичина з грибами

Тушена яловичина з грибами

    Тушена яловичина з грибами

    Рецепт “Тушена яловичина з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Яловичина 1 кг
    – Гриби (краще ті, які смачніші) 800 – 1 кг
    – Цибуля 200-250 г
    – Кінза 50 г
    – Кріп 50 г
    – Петрушка 50 г
    – Томатна паста 2 ст.л.
    – Аджика 2 ст.л.
    Якщо немає аджики:
    – Уцхо сунелі 1,5 ч.л.
    – Імеретинський шафран 1,5 ч.л.
    – Молоте насіння коріандру 1,5 ч.л.
    – Чабер 1 ч.л.
    – Вершкове масло 20 г
    – Часник 5 зуб.
    – Біле сухе вино 250 мл
    – Сіль
    – Цукор

    Покроковий процес приготування тушкованої яловичини з грибами
    Млинці з м'ясом по-грузинськи1

    Крок 1

    Добре промиваємо гриби та нарізаємо їх на четвертинки. У добре розігріту сковороду з олією відправляємо гриби. Періодично перемішуємо. Коли волога випарується відправляємо в гриби порізану цибулю. Зменшуємо вогонь і добре перемішуємо.

    Млинці з м'ясом по-грузинськи2

    Крок 2

    Коли гриби підрум’яняться, додаємо 2 ст. аджики чи спеції, 2 ст.л. томатної пасти та добре перемішуємо. Далі додаємо 1.5 ч.л. солі, 1 ч. л. цукру та заливаємо сухе біле вино. Вино має прокипіти близько 10 хвилин. Видавлюємо часник. Дрібно нарізаємо зелень та половину додаємо до сковороди. Перемішуємо, перчимо, пробуємо на сіль та спеції.

    Млинці з м'ясом по-грузинськи3

    Крок 3

    В ємність кладемо 20 г вершкового масла. Потім викладаємо м’ясо та зверху заправку. Накриваємо кришкою і відправляємо в духовку на півтори години за 180 градусів.

    Млинці з м'ясом по-грузинськи4

    Крок 4

    У половину зелені, що залишилася, додаємо порізану цибулю і дрібненько порізаний часник. Ретельно перемішуємо. Використовуємо для присипки готової страви.

    Сьогодні ми дізналися як готується Тушена яловичина з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *