![Як смажити картоплю](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/yak-smazhyty-kartoplyu.jpg)
Рецепт “Як смажити картоплю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Картопля
– Сванська сіль
– Кріп
Інгредієнти для сванської солі:
– Сіль – 300 г
– Часник – 100 г
– Червоний мелений гострий перець – 50 г
– Молота кінза (насіння) – 50 г
– Уцхо сунелі – 50 г
– Дзира, не плутати із Зірою (ძირა гірський кмин) – 50 г
– Імеретинський шафран – 20 г
Покроковий процес приготування смаженої картоплі
![Як смажити картоплю1](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/yak-smazhyty-kartoplyu1.jpg)
Крок 1
Наливаємо в сковороду олію і розігріваємо. Нарізаємо картоплю великими шматочками. Половинку на три частини.
![Як смажити картоплю2](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/yak-smazhyty-kartoplyu2.jpg)
Крок 2
Відправляємо в сковороду і часто перемішуємо, щоб вона добре підрум’янилася з усіх боків.
![Як смажити картоплю3](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/yak-smazhyty-kartoplyu3.jpg)
Крок 3
Дрібно нарізаємо кріп. Відправляємо в сковороду кріп, 3 щіпки сванської солі та ретельно перемішуємо. Накриваємо кришкою та готовому на маленькому вогні 10 хвилин.