Перейти до вмісту
Головна » Тушкована капуста

Тушкована капуста

    Тушкована капуста

    «Діаменю» рецепт “Тушкована капуста” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    45 ккал

    Інгредієнти

    – 600 г квашеної капусти
    – 400 г свинячих ребер
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування тушкованої капусти

    Крок 1

    Нарізані свинячі ребра обсмажую на мінімальній кількості рослинної олії до рум’яної скоринки. Цибулю пасерую також на олії. Додаю цибулю до м’яса.

    Крок 2

    Моркву натираю на тертці та відправляю туди ж. Коли вона стане м’якою, викладаю квашену капусту. Тушу на малому вогні 40 хвилин, підливаючи воду.

    Крок 3

    Солю, перчу. Накриваю кришкою та даю страві настоятись 15 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Тушкована капуста. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *