Рецепт “Вафлі з сиром та шинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 700 ккал, 31 г білків,
42 г жирів, 51 г вуглеводів
Інгредієнти
На 2 порції:
❯ 1 яйце
❯ 1/3 склянки кефіру
❯ 1/3 розтопленого вершкового масла
❯ 1/2 склянки газованої води
❯ 1/2 склянки + 1 ст. л. борошна
❯ 1 ст. л. цукру
❯ 1 ч. л. соди
❯ дрібка солі
❯ по 150 г сиру та вареної шинки
Покроковий процес приготування вафлів з сиром
Крок 1
Жовток відокремити від білка і збовтати з кефіром, олією та водою. Всипати борошно, змішане з цукром та содою. Додати збитий у піну білок, смужки сиру, шинки та акуратно перемішати.
Крок 2
Нагріти вафельницю, в середину кожної виїмки налити трохи тіста та випікати вафлі до золотистого кольору.