Перейти до вмісту
Головна » Вафлі з сиром та шинкою

Вафлі з сиром та шинкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Вафлі з сиром та шинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 700 ккал, 31 г білків,
    42 г жирів, 51 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 2 порції:
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1/3 склянки кефіру
    ❯ 1/3 розтопленого вершкового масла
    ❯ 1/2 склянки газованої води
    ❯ 1/2 склянки + 1 ст. л. борошна
    ❯ 1 ст. л. цукру
    ❯ 1 ч. л. соди
    ❯ дрібка солі
    ❯ по 150 г сиру та вареної шинки

    Покроковий процес приготування вафлів з сиром

    Крок 1

    Жовток відокремити від білка і збовтати з кефіром, олією та водою. Всипати борошно, змішане з цукром та содою. Додати збитий у піну білок, смужки сиру, шинки та акуратно перемішати.

    Крок 2

    Нагріти вафельницю, в середину кожної виїмки налити трохи тіста та випікати вафлі до золотистого кольору.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вафлі з сиром та шинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *