Перейти до вмісту
Головна » Велюте з гарбуза

Велюте з гарбуза

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Велюте з гарбуза” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4–6 ПОРЦІЙ:
    ❯ 1 гарбуз бл. 1 кг
    ❯ 1 бульба батата
    ❯ 1 стебло цибулі-порею
    ❯ 2 см кореня імбиру
    ❯ 1,5 л курячого бульйону
    ❯ 100 г твердого сиру
    ❯ сік 1/2 апельсину
    ❯ 200 мл вершків
    ❯ 1 ст. л. оливкової олії
    ❯ 3–4 гілочки кропу
    ❯ білий хліб
    ❯ вершкове масло
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування велюте

    Крок 1

    Гарбуз розрізати, вибрати волокнистий м’якоть з насінням, промити її на ситі, вибрати насіння та підсушити їх у духовці. Насіння остудити та очистити. Гарбуз очистити та нарізати шматочками. Також нарізати очищений батат.

    Крок 2

    Імбир очистити та натерти. Кріп промити, обсушити та порубати. Сир натерти на великій тертці. Нагріти вершки. Цибулю-порей ретельно промити. У глибокому сотейнику нагріти оливкову олію. Окремо нагріти бульйон.

    Крок 3

    Цибулю нарізати та з імбиром обсмажувати у сотейнику 5 хв. Додати гарбуз і батат, влити бульйон та сік апельсина, довести до кипіння та варити під кришкою 20 хв. Покласти сир, влити 1/2 вершків та пюрувати. Посолити та поперчити до смаку.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Велюте з гарбуза. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *