Рецепт “Вершковий крем-суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 270 ккал, 1 г білків,
13 г жирів, 28 г вуглеводів
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 40 г вершкового масла
❯ 1 цибулина
❯ 2 зубчики часнику
❯ 1 лавровий лист
❯ 4 гілочки чебрецю
❯ 1 кг цвітної капусти
❯ 400 г картоплі
❯ 800 мл овочевого бульйону
❯ 500 мл молока
❯ 200 мл вершків
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 20 г тертого сиру
Покроковий процес приготування вершкового крем-супу
Крок 1
Цибулю та часник очистити та порубати. Цвітну капусту вимити та поділити на суцвіття. Зелень сполоснути, воду струсити.
Крок 2
У каструлі з товстим дном розтопити 20 г вершкового масла та обсмажувати цибулю з часником, чебрецем та лавровим листом 5 хв. Декілька суцвіть цвітної капусти відкласти, решту додати в каструлю.
Крок 3
Картоплю вимити, очистити та нарізати кубиками. Додати у каструлю з овочами, влити бульйон, молоко та довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму та варити суп 20 хв.
Крок 4
Суп зняти з вогню та пюрувати занурювальним блендером. Розбавити вершками та нагріти (більше не кип’ятити!). Посолити та поперчити.
Крок 5
Поки вариться суп, 20 г вершкового масла розтопити та змішати з рештою суцвіття капусти та сиром. Підрум’янити на сковороді до хрусткої скоринки. Додати в тарілку із супом.