Перейти до вмісту
Головна » Вершковий крем-суп

Вершковий крем-суп

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Вершковий крем-суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 270 ккал, 1 г білків,
    13 г жирів, 28 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 40 г вершкового масла
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 1 лавровий лист
    ❯ 4 гілочки чебрецю
    ❯ 1 кг цвітної капусти
    ❯ 400 г картоплі
    ❯ 800 мл овочевого бульйону
    ❯ 500 мл молока
    ❯ 200 мл вершків
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 20 г тертого сиру

    Покроковий процес приготування вершкового крем-супу

    Крок 1

    Цибулю та часник очистити та порубати. Цвітну капусту вимити та поділити на суцвіття. Зелень сполоснути, воду струсити.

    Крок 2

    У каструлі з товстим дном розтопити 20 г вершкового масла та обсмажувати цибулю з часником, чебрецем та лавровим листом 5 хв. Декілька суцвіть цвітної капусти відкласти, решту додати в каструлю.

    Крок 3

    Картоплю вимити, очистити та нарізати кубиками. Додати у каструлю з овочами, влити бульйон, молоко та довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму та варити суп 20 хв.

    Крок 4

    Суп зняти з вогню та пюрувати занурювальним блендером. Розбавити вершками та нагріти (більше не кип’ятити!). Посолити та поперчити.

    Крок 5

    Поки вариться суп, 20 г вершкового масла розтопити та змішати з рештою суцвіття капусти та сиром. Підрум’янити на сковороді до хрусткої скоринки. Додати в тарілку із супом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вершковий крем-суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *