Перейти до вмісту
Головна » Весняний суп з капустою

Весняний суп з капустою

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Весняний суп з капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 мл курячого бульйону
    ❯ 2 бульби картоплі
    ❯ 1/3 качана молодої капусти
    ❯ 1/2 стручка солодкого перцю
    ❯ 1 помідор
    ❯ 1–2 ч. л. соку лимона
    ❯ кілька стебел зеленої цибулі або рубаної зелені до смаку
    ❯ 250 г відвареної або запеченої телятини
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування супу з капустою
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Капусту тонко нашаткувати. Помідор та солодкий перець вимити та обсушити, перець нарізати тонкими смужками, помідор – скибочками. Картоплю вимити, очистити та нарізати кубиками. Бульйон у каструлі розвести 700 мл води та довести до кипіння.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    У киплячий бульйон закласти картоплю та варити 10 хв. Капусту обім’яти зі щіпкою солі та додати до картоплі. Додати солодкий перець, посолити, поперчити, довести до кипіння та готувати 5 хв. Додати помідор, довести суп до кипіння, приправити соком лимона та варити 7 хв.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Телятину нарізати тонкими скибочками чи брусочками та прогріти на сковороді, бризкаючи бульйоном.
    Розкласти м’ясо по порційним тарілкам. Додати в суп цибулю (рубану зелень) і дати настоятися під кришкою 5 хв. Розлити суп по тарілках з м’ясом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Весняний суп з капустою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *