Рецепт “Весняний суп з капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 400 мл курячого бульйону
❯ 2 бульби картоплі
❯ 1/3 качана молодої капусти
❯ 1/2 стручка солодкого перцю
❯ 1 помідор
❯ 1–2 ч. л. соку лимона
❯ кілька стебел зеленої цибулі або рубаної зелені до смаку
❯ 250 г відвареної або запеченої телятини
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування супу з капустою
Крок 1
Капусту тонко нашаткувати. Помідор та солодкий перець вимити та обсушити, перець нарізати тонкими смужками, помідор – скибочками. Картоплю вимити, очистити та нарізати кубиками. Бульйон у каструлі розвести 700 мл води та довести до кипіння.
Крок 2
У киплячий бульйон закласти картоплю та варити 10 хв. Капусту обім’яти зі щіпкою солі та додати до картоплі. Додати солодкий перець, посолити, поперчити, довести до кипіння та готувати 5 хв. Додати помідор, довести суп до кипіння, приправити соком лимона та варити 7 хв.
Крок 3
Телятину нарізати тонкими скибочками чи брусочками та прогріти на сковороді, бризкаючи бульйоном.
Розкласти м’ясо по порційним тарілкам. Додати в суп цибулю (рубану зелень) і дати настоятися під кришкою 5 хв. Розлити суп по тарілках з м’ясом.