Перейти до вмісту
Головна » Вінегрет по-новому

Вінегрет по-новому

    Вінегрет по-новому

    «Діаменю» рецепт “Вінегрет по-новому” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    130 ккал

    Інгредієнти

    – 1 слабосолоний оселедець
    – по 2 варені картоплини та буряки
    – 2 маринованих огірки
    – 3 варені білки
    – зелень кропу та цибулі
    Для заправки:
    – 2 варені жовтки
    – 3 ст. рослинної олії
    – 1 ст. соку лимона
    – 1,5 ст. гірчиці

    Покрокове приготування вінегрету

    Крок 1

    Філе оселедця нарізаю кубиками. Картопля, буряк і огірки мий, очищаю і також нарізаю кубиками. Курячі яйця очищаю, відокремлюю білки від жовтків і натираю білки на великії тертці. Зелень подрібнюю.

    Крок 2

    Зелень подрібнюю. Змішую всі інгредієнти. Жовтки розминаю з гірчицею, олією та соком. Заправляю отриманим соусом салат

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вінегрет по-новому. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *